jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag. Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

STUDENTEN!

Allmänt Permalink2
Igår tog jag studenten! Jisses vilken fullspäckad dag det var! Gick upp runt kl 5 och åkte vid 6 till en klasskompis på champagnefrukost. Väldigt fint ordnat och god stämning! Därifrån åkte vi taxi till skolan, hade mingel och pratade framtid och minnen med klassen. Också det var mysigt och fint. Vi skrev i varandras mössor, sedan var det studentlunch med många fina tal och uppträdanden. Vid ett "tal" höll jag på att dö av skratt, en kille imiterade olika lärare på skolan och det var bara så klockrent alltså! Lyckat! Efter det gick vi i ett sambatåg ner till kajen och åkte båt över till Röda sten där utspringet var. Känslan precis innan man sprang ut alltså! Rätt så pirrigt. Det var i alla fall riktigt härligt! Jag hittade min familj och de andra som kommit för utspringet, pratade en stund med dem, sedan var det flakåkning som gällde! Vi blev avsläppta vid Poseidon, jag fick skjuts hem, sedan var det mottagning vid 5. Maten och tårtan blev lyckad och det kändes som att folk hade det trevligt, det hade jag i alla fall! :) Tiden gick så fort och sedan var det dags att åka in till stan för fest på Park Lane. Fullt ös och massa dans! Kom hem runt 3, somnade direkt, haha. Allt som allt tycker jag att det blev en väldigt lyckad dag och ett minne som jag kommer att bära med mig för resten av livet <3
 
Bild från champagnefrukosten
 
 Bild från studentlunchen
 
Vårt studentflak
 

Lägger upp fler bilder när jag har lagt in dem på datorn från mammas och pappas kameror. Men detta var lite iaf :) Idag är jag bara hemma och tar det lugnt, var ju en dag med väldigt många intryck och känslor igår så man kan behöva vila lite! 
 
Ha det fint!
 
 

Dagen före studenten

Allmänt Permalink0
Hej! Känner att jag inte har skrivit på ett tag... Min helg var iaf rätt så lugn. Har mest varit hemma, förutom när jag i lördags följde med och hämtade Dennis och hans mamma på flygplatsen :) Så vi har träffats en del i helgen också, mysigt, har saknat honom :) <3 I övrigt har jag under helgen (och med fortsättning idag!) hjälpt till med förberedelserna inför min student som är imorgon!  Så städning, ommöblering, matlagning, dukning osv. Idag var jag inne i skolan (mycket kort vistelse!) för att få reda på ett betyg och sedan köpte jag konfetti och åkte tåg hem. Nu har jag dukat inför imorgon och väntar på att mamma och Caroline ska komma hem med de sista inhandlade sakerna så att jag kan fixa med tårtan o så. Uppdaterar senare under dagen om jag hinner!

Fredagen

Allmänt Permalink0
Igår kväll var jag hemma hos Anna som fyllde år :) Vi var kanske 10-15 personer och vi åt lite gott, spelade kubb och satt och pratade studenten. Jättemysigt :)
 
Nu idag ska jag bl.a. göra bottnarna till mina studenttårtor och tänkte försöka mig på en hårtoning (lite läskigt för har aldrig gjort det förut!). Så jag hoppas att det går vägen och att håret inte blir typ gult, hehe. Sedan ska jag följa med och hämta Dennis på flygplatsen! Kan bli en väldigt lyckad dag om saker går som jag vill! 
Till top