jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag. Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

Erol 16 år!

Allmänt Permalink1
Nu ska jag inte skriva om vad vi har gjort idag, utan vill bara passa på att uppmärksamma att det är Erols födelsedag idag! Så, ett stort grattis till dig på 16-års dagen! Vi hoppas att du har haft en riktigt fin dag och att du har blivit uppvaktad av dina nära och kära. Hoppas även att du fått en god tårtbit att smaska på, födelsedagssånger på alla möjliga språk och möjligtvis någon trevlig liten present. Vill att du ska veta att vi tänker extra mycket på dig en dag som denna. Så, ett stort GRATTIS till dig på din dag! 
 
Bild från Gran Canaria 2010, här var du bara 12 år Erol...
 Två fina bröder, i Berlin 2013. 
 

Kram på dig och grattis önskar Josefine och Dennis!
 
 
 
#1 - - Amela:

Kära barn Denni och Josse! Tack för ni finns..Dennis, Erol är så lyckligt lottad för att ha dig som sin bror..vilka fina bilder..vilka fina gratulationer från både dig och Josse..Erol var så glad över era gratulationer och vackra bilder på honom och Dennis..tack,tack..älslkar er och kramar till er från oss alla....

Svar: Vi tänker på er väldigt mycket och ville uppmärksamma Erol på hans dag. Det är roligt att ni uppskattar det och att ni tyckte om bilderna, tyckte själv att de var väldigt charmiga! Vi älskar er, kramar till er från oss.
Josefine

Till top