jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag. Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

Kvällspromenad

Allmänt Permalink0
Skönt med en kvällspromenad, den sista runt Yokine Regional Space för 2014. Det är skönare att gå ut runt kl 19, då solen håller på att gå ner och det är lite svalare (dvs runt 20-25 grader). Det är också den tiden papegojorna älskar att visa sig! Såg massor av demikväll! Det kommer ja verkligen att sakna.
 
 
Mina fina australienshorts. Jajemän. Tror aldrig jag har haft så mycket färg som jag har nu heller, brukar alltid vara en blekfis. Men nu har jag väl typ en sån färg som en standard-svensk får typ första sommarveckan eller nåt... Haha, men det är alltid nåt i alla fall! Nymålade fina tånaglar dagen till ära också. Fint ska vara fint!
 
 
Nu ska det bli lite middag innan det är dags att åka in till stan!
 
Ha en fin dag!
 

Nyårslunch

Allmänt Permalink0
Idag är sista dagen på 2014. Jösses vad fort detta året har gått! Men väldigt händelserikt och roligt!
 
Jag var iväg på lunch med Aleisha förut, vi åkte in till stan och åt kinesiskt, gott! Väldigt kul att träffas, vi pratade om massa olika grejer.
 
 
 
Nu ska jag ut och promenera i det fina vädert tänkte jag. Känns lustigt att tänka att ni hemma i Sverige inte kommer fira nyår förrän typ när jag vaknar upp imorgon (7 timmars tidsskillnad, och många kommer väl festa ända in på småtimmarna...) Så om jag vaknar vid kl 7 imorgon (vilket inte är omöjligt, har av någon anledning vaknat 7-8 de senaste dagarna trots att jag lagt mig sent) så vet jag att det är nytt år för er också!
 
 
 
 
 

Härlig dag på stranden

Allmänt Permalink2
Hej på er!
 
Jag har haft en grymt skön dag idag! Katie kom och hämtade mig strax efter halv 12 och vi åkte til City Beach. Vi hade en underbart skön dag, surfade (inte stående dock), solade och låg och pratade. Katie är van vid havet och vågorna så hon lärde mig lite tips och så hade hon med sig simfötter också, så mycket lättare att "fånga" vågorna då, när man kan paddla ikapp lite. Jag fick till några riktigt bra, hela vägen in till stranden - landade som en strandad säl på brädan en bit upp - asfräckt! 
 
 
 
 
När vi kände oss nöjda med stranden så gick vi upp och käkade god mat på strandpuben. Barramundi med pommes för min del. Nice med havsutsikt och lite svalkande vindar för vi satt utomhus.
 
 
Förresten, det har varit sjukt varmt idag, över 40 grader! Inte konstigt att jag svettas och att det var så himla skönt i vattnet! Har fått lite mer färg idag också ;)
 
Katie frågade om jag ville hänga med henne till Innaloo köpcenter för hon behövde köpa lite grejer, och jag hade inget annat för mig, så jag hängde på. Hon skulle först hem och lämna surfgrejerna, så då fick jag se hennes hus också, det var kul! Första "aussie" huset jag sett här - det var fint - stort, och så hade de en pool! Och en söt liten Jack Russel hund. Så det var allt kul att få se, även om vi bara stannade en kort stund. Sedan åkte vi till köpcentret och efter det körde hon mig hem, då var klockan runt 18. Så en rätt lång dag. Nu tänkte jag köra lite mini-spa med hårinpackning och skrubb, sedan läsa en stúnd innan jag förmodligen kollar på en film.
 
Riktigt go dag!
 
Ha det fint!
Till top