PERTH!

Äntligen är vi framme i Perth! Efter ett något tårfyllt avsked på Landvetter och många timmars flygresa med två mellanlandningar är man ganska trött i kroppen! Men nu är vi här och det känns underbart! Resan gick bra - inget försenat bagage eller att securityn tog mina mediciner eller nåt sånt. För första gången gick det även helt problemfritt med maten på flygresan, jag tålde allt jag fick vilket kändes skönt. Men man är ganska slut, en så lång flygresa är rätt så påfrestande. Jag har blivit förkyld och fått feber, antingen för att väldigt många andra på flyget hostade så att jag har blivit smittad, eller för att det var så hilma kallt. Oavsett vilket så dricks det nu massa ingefärate och så hoppas vi att det lägger sig snart. 
 
På flygplatsen i Perth blev vi hämtade av en chaufför från skolan som planerat och vi blev körda till vårt hotell. Det ligger väldigt centralt. Vi checkade in, ringde hem och berättade att vi kommit fram och gick sedan och la oss. Det var lite svårt att sova i natt, både med tanke på förkylningen och tidsskillnaden. Men man vänjer sig nog ganksa snart med tiden :) Vi gick upp och åt frukostbuffé och tog sedan en promenad (egentligen var tanken att bara gå och köpa citron och ingefära, men vi blev så nyfikna på staden, hehe). Måste säga att det är en otroligt vacker stad! Så grön och fin (och REN!)
 
 
Nu ska vi vila på hotellrummet och försöka leta lite efter boende på nätet. Vi hörs senare! 
 
Nästa gång lovar jag att lägga upp lite bilder!

Näst sista dagen innan avresa

Snart dags att gå ner till gymmet för näst sista träningspasset på Sportlife innan jag åker! Blir ett benpass. Känns lite vemodigt faktiskt. Ska lämna tillbaka ett par böcker på biblioteket när jag väl är nere vid torget också. Ikväll blir det film med Dennis och Erol - vi ska se sista delen av Madmax triologin.
 
Imorgon ska jag till frisören på förmiddagen, känner att jag behöver fräscha till håret innan jag åker. Efter det blir det ett allra sista träningspass på Sportlife och sen ska jag fixa det sista med packningen. På kvällen blir det semlor och mys med familjen. Kan inte fatta att det blir sista natten i min egen säng på ett bra tag...  

Kalas hos Nielsens

Jag har haft en riktigt trevlig dag idag! Familjen och närmaste släkten kom på kalas för att fira två födelsedagsbarn (mormor och farmor) plus att det blev lite "avskeds-fest-liknande" för mig. Det var jättekul att träffa alla en sista gång innan jag åker på onsdag :) Några följer med till flygplatsen, men det var roligt att träffa alla, samlade en sista gång :)  God mat och en god tårta blev det! Fina blommor till födelsedagsbarnen och en massa lycka till på min resa. Nu är det inte många dagar kvar och det mesta är packat. Kommer sakna alla så mycket!

Tillbaka från paus

Jag har haft en rätt så lång paus nu på mer än ett halvår. Har inte direkt haft någon lust att skriva något och det har inte hänt så mycket sedan studenten. Jag har jobbat under både sommaren och hösten och sysslat med lite annat. Men nu! Nu är det snart dags för mig att dra iväg på mitt livs äventyr - jag ska till Australien och plugga! En treårig kandidat blir det. Jag åker tillsammans med min pojkvän som också ska plugga. Vi åker den 29:e januari, från Landvetter till Perth med mellanlandning i London och Hong Kong. Det blir en lååång flygresa med tanke på att det längsta jag åkt tidigare är ca 5 timmar och nu blir det mer än ett dygn...Men det ska bli så himla kul och spännande!! Så nu framöver blir detta en blogg som kommer att handla om min tid i Australien. Framför allt så att familjen kan hålla lite koll på hur jag har det och vad jag gör :) Längtar såå mycket! :D
 
Follow your heart
 

jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag som fysioterapeutstudent. Går just nu termin två och stortrivs! Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

RSS 2.0