jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag. Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

Smoothie

Allmänt Permalink0
Tiden går fort, har tenta i övermorgon. Känns som att vi nyss började kursen (och det gjorde vi ju nästan också för den har varit så kort). Idag var sista föreläsningen, imorgon är det hemstudier inför tentan. Känns dock sådär, för har en känsla av att saker som föreläsaren sagt är mindre viktigt (att vi ska stryka ett sträck över) kommer att komma som frågor ändå. Hoppas inte det men man vet ju aldrig.
 
Har pluggat lite sedan jag kom hem, tog en god smoothie med hallon och melon som mellanmål (fungerar som bra distraktion från mina knappt begripliga anteckningar, hehe...)

 
Nu ska jag träna lite, sedan blir det att fixa middag och sedan plugg igen. Imorgon kan jag i alla fall ta lite sovmorgon!
 
Förresten, i måndags var det premiär för oss att sitta på altanen, och utemöblerna hade pappa gjort rent.
 
 
Mamma valde dock att inte sitta på dem ändå för det blåste mindre enligt henne där hon satt, hehe... Premiären förgylldes lite extra av säsongens premiär för blåbärspaj också som mamma gjort, gott! 
 
I måndags blev det en promenad runt sjön i det fina vädret - våren är härlig.
 
 
Två söta ankor låg och solade sig på en brygga. Älskar ankor! 
 
Ha det fint, kraam
 
 
Till top