jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag. Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

Långhelg

Allmänt Permalink0
Hej!
 
Idag och igår så har jag inte haft några lektioner i skolan, så det blev "helg" för min del i onsdags eftermiddag. Har inte gjort så himla mycket trots det, men det är ändå skönt att kunna ta det lite lugnt. Igår tränade jag hemma, det kändes gött! Sedan var jag på biblioteket igår och lånade en bok också (skönlitterär men i skolsyfte) som ska läsas inför ett seminarium om ca en månad. Sedan har jag kollat igenom kommande skoluppgifter osv. 
 
Igår bakade jag kladdkaka - den kladdiga och goda varianten (har två olika recept). Den blev väldigt god!
 
 
 
Dennis sov här i natt och imorse åt vi en god frukost. 
 
 
Nu på eftermiddagen/kvällen blev det en promenad också i ungefär en timme, det var skönt med lite frisk luft. Kvällens planer är obestämda. Och jag vet inte riktigt vad det blir under lördagen och söndagen heller. 
 
Pappa har i alla fall, efter ca tre dagars påminnelser, äntligen hämtat hem vårt dubbelvåffeljärn som varit ute vid sommarstugan. Vad gör den för nytta där liksom? Och det här hemma har gått sönder, så det går inte att använda. Med dubbel kan man dessutom göra två samtidigt så det går fortare :) Efter lunchen blev det två våfflor var för mig och Dennis, gott!
 
 
Har precis pratat med mamma i telefonen, som är uppe i fjällen. Hon åkte igår och kommer hem på söndag. Imorgon åker hon och några kompisar tjejvasan, hoppas att det går bra för dem!
 
Ha en fin helg!
 
 
 
Till top