Köttfärspaj och styrketräning

 
Gårdagens goda middag! Fick även bli tidig middagsmat för mig idag efter en skoldag (jag vet att det är lördag...) från 9-16. Var helt slut när jag kom hem för vi hade träning hela dagen på Orthocenter i stan - styrketräning - inklusive superset, dropset, forced reps osv (avancerad styrketräning) samt cirkelträning på slutet. Mina ben och armar är mosade, hehe. Det var jobbigt att cykla hem... *pust pust*
 
Nu har jag checkat ut för dagen (= tänker inte göra något produktivt!!). Det är ju ändå lördagkväll liksom.
 
Imorgon är jag ledig i alla fall!
 
Ha en fin lördagkväll!
 

Höstinspo

Jag brukar inte shoppa kläder så fasligt ofta, men tycker att det är kul att "fönstershoppa" och kolla runt på nätet efter snygga grejer. Ibland händer det ändå att jag slår till. Hittade denna outfit som är höstig och snygg. Är en riktig koftälskare (vi bor i ett kallt land...) och har börjat tycka om långa koftor som värmer extra gott! Köpte faktiskt en förra veckan som är riktigt go och skön. Tyckte denna gråa var fin och även byxorna och linnet - svart går ju ihop med det mesta.

Kollage: Nelly.com
 
1. Cardigan | 2. Top | 3. Ballerinaskor | 4. Byxor
 
Sponsrat inlägg


Gomiddag

Tänkte bara dela med mig av en bild på dagens middag bestående av ris, baconlindad kyckling och sallad.
Så gott!
 
 
Min favoritsallad har blivit delade körbärstomater och hackad rödlök ihop med olivolja och italiensk salladskrydda (sååå god, salladen når en helt annan nivå typ..) Idag blev det även sockerärtor till.
 
Mumsmums.
 
De va bara det. Plus att jag tänkte *skryta* med att jag hunnit både dammsuga och tvätta idag, samt träna! (Och laga mat, äta, plugga, boka läkartid, prata i telefon...) Superwoman style liksom.
 
Ha de gott!
 

Tips i köket

I tisdags när jag lagade spagetti med köttfärssås till middag så tog jag kort på när jag använde mig av ett fiffigt sätt att dela champinjonerna med, som jag tänkte dela med mig av.
 
 
Med en äggskärare! Får sällan användning av denna makapär annars eftersom jag inte tål ägg, men nu har jag alltså hittat något jag kan ha den till. Lättast är att skära bort stammen på champinjonen först, sedan lägger man den som om det vore ett ägg.
 
 
Sedan pressar man ner och vips:
 
 
Gillar man stora skivor så räcker det så, annars kan man lyfta upp svampen, dra bort skärardelen, lägga tillbaka svampen och vrida den (90 grader) och sedan skära en gång till tvärsöver. Då blir det såhär:
 
 
 
Tadaa:
 
 
Älskar att komma på smarta lösningar på saker. Som vissa säger - En får inte vara dummer!
 
Ha en fin fredagkväll! Själv blir det thaimat, film och mys!
 

jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag som fysioterapeutstudent. Går just nu termin två och stortrivs! Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

RSS 2.0