jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag. Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

Bio!

Allmänt Permalink0
Igår var det public holiday för att det var ANZAC Day. Vi var ju lediga i vilket fall, eftersom vi har påsklov, men alla andra var lediga också. Det är en dag då man minns australienare som var med i första världskriget, så det brukar hållas minnescermonier och liknande runtom i landet. Vi hade tänkt gå på ett sådant arrangemang i Kings Park, men hade helt missuppfattat tiden - det skulle vara från omrking kl 6 på morgonen (vi trodde det var på kvällen), så när vi vaknade var det redan för sent att gå dit. Nåja, under dagen så pluggade vi, men hann även med att ta en promenad i det fina vädret, gå och träna, plus att spela lite basket - och denna gången fick vi med oss Jack. Det var kul! Dock var det ett hål i stängslet bakom ena basketkorgen, där Jack råkade kasta in bollen - två gånger, så klätterapa som jag är fick jag klättra över stängslet och muren in på någons tomt och hämta bollen. Kände mig lite halvkriminell, haha! På kvällen kollade vi på film.
 
Idag kände vi att vi ville hitta på något, så vi bestämde oss för att gå på bio. Har bara varit på bio en gång här i Australien, och då var det utomhus. Nu tog vi bussen till en annan förort som heter Inaloo och gick till en biograf och tittade på Noah. Det var kul med bio, har saknat det! Hemma i Sverige brukade vi gå rätt ofta på bio. Filmen var hur som helst bra, med kända skådespelare som Russel Crowe och Emma Watson. Den handlade väldigt kortfattat om Noas ark och var maffigt gjord. Bra film! En bild på två bio-älskare:
 
 
Nu på kvällen spelade vi lite yatzy med Josh, det var skoj!
 
Nu ska jag lägga mig för det har blivit sent.
 
Godnatt så hörs vi snart igen!
 
Till top