jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag. Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

PERTH!

Allmänt Permalink1
Äntligen är vi framme i Perth! Efter ett något tårfyllt avsked på Landvetter och många timmars flygresa med två mellanlandningar är man ganska trött i kroppen! Men nu är vi här och det känns underbart! Resan gick bra - inget försenat bagage eller att securityn tog mina mediciner eller nåt sånt. För första gången gick det även helt problemfritt med maten på flygresan, jag tålde allt jag fick vilket kändes skönt. Men man är ganska slut, en så lång flygresa är rätt så påfrestande. Jag har blivit förkyld och fått feber, antingen för att väldigt många andra på flyget hostade så att jag har blivit smittad, eller för att det var så hilma kallt. Oavsett vilket så dricks det nu massa ingefärate och så hoppas vi att det lägger sig snart. 
 
På flygplatsen i Perth blev vi hämtade av en chaufför från skolan som planerat och vi blev körda till vårt hotell. Det ligger väldigt centralt. Vi checkade in, ringde hem och berättade att vi kommit fram och gick sedan och la oss. Det var lite svårt att sova i natt, både med tanke på förkylningen och tidsskillnaden. Men man vänjer sig nog ganksa snart med tiden :) Vi gick upp och åt frukostbuffé och tog sedan en promenad (egentligen var tanken att bara gå och köpa citron och ingefära, men vi blev så nyfikna på staden, hehe). Måste säga att det är en otroligt vacker stad! Så grön och fin (och REN!)
 
 
Nu ska vi vila på hotellrummet och försöka leta lite efter boende på nätet. Vi hörs senare! 
 
Nästa gång lovar jag att lägga upp lite bilder!
Till top