jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag. Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

Hemma igen

Allmänt Permalink1
Hej hej!
 
Nu har jag varit hemma i flera dagar, men haft fullt upp med allt möjligt så har inte hunnit skriva något än. Så här kommer bara en kort update. Jag är alltså hemma i Sverige, resan hem gick bra, men fick åka 11 timmar tidigare än planerat så det blev lite stressigt. Men som sagt, det gick bra ändå och det viktigaste är ju att jag kom hem hel (och att allt bagage kom med också!). Tidsomställningen spökar fortfarande en del, men jag hoppas att det återställs under veckan. Kom hem onsdag kväll. På torsdag var det upprop i skolan, det gick bra. Har varit på skatteverket och anmält om inflyttning också. Sedan har det varit fullt upp med att packa upp, fixa praktiska grejer och spendera tid med familjen. Idag började min nollning, så åkte in till stan och kom hem nu på kvällen. Det var väldigt kul faktiskt, och så vann mitt lag dagens aktivitet också - så det var kul såklart! Fick ett ritblock och extra poäng för att vi vann (poängpromenad + lagramsa), så vem vet, jag kanske blir årets nolla tillslut, haha! Imorgon börjar skolan och jag går en heldag, sedan är det femkamp på kvällen, så blir inte mycket tid hemma imorgon inte. Men det ska bli kul! Har fixat med periodkort och så har jag en kalender (julklapp - behövligt!) och skrivblock. Så allt som behövs är fixat. Ska bara packa lunchlåda.
 
Hur mår jag då? Jo, bra efter en så lång resa. Klart att allt känns väldigt konstigt ändå, så stort miljöombyte och massa nytt på en gång. Jag saknar ju verkligen vädret och så, men det är kul att träffa familjen igen. Samtidigt är jag lite glad över att det är full rulle direkt, annars tror jag att risken är att jag hade suttit hemma och inte gjort något och blivit deppig. Men nu har jag knappt tid att reflektera, vilket kan vara rätt skönt faktiskt. 
 
Så där, det var lite kort om nuläget i alla fall!
 
Ha det fint, så skriver jag mer snart!
 
Kramkram
Till top