jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag. Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

Släktträff

Allmänt Permalink0
Nu är vi hemkomna efter släktträffen i Småland. Vi kom hem igår kväll och resan hem gick bra (och snabbt). Det har varit väldigt kul att träffa alla släktingar! Mycket mat har det blivit, tror målet var att alla skulle rulla hem efter träffen, hehe... Men gott har det varit! Synd att vi inte haft så fint väder som vi brukar, det har regnat en hel del, så vi fick vara inne en hel del. Och så är det ju myggen och knotten... Men mysigt och kul att träffa alla som sagt!
 
Guldgrävarstugan vid vandrarhemmet där mamma, pappa och jag bodde
 
Jag sov i bäddsoffan
 
Sött litet lusthus vid promenadslingan runt sjön
 
Midsommarlunch
 
Dans runt en mycket liten midsommarstång i regnet
 
Söta grisar vid Klasatorpet där midsommarfirandet hölls
 
Som sagt,en liten men söt midsommarstång
 
Örtträdgård vid Klasatorpet
 
Söta små hästar
 
Överblivna jordgubbar fick hamna på frukostyoghurten...
 
Fina hästar vi Skurebo
 
Konstgjord sjö vid Skurebo
 
Pannkaksfika
 
Middagsbuffé på Grimsnäs - så gott!
 
 
En hel del god mat blev det alltså, och då hade jag inte med bilder på grillningen (och den suuupergoda mangosalsan!!) eller fikat där alla familjer hade bakat kakor. Folks sockerchockar efter det...
 
Ett lyckat släktkalas blev det!
 
Ha det fint!
 
Kraam

Kroatien del 1

Allmänt Permalink1
Här kommer en första bildbomb från Kroatien! Tänkte lägga upp i flera olika inlägg (många bilder...), med utflykter och så. Dessa bilder är från de första två dagarna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nästa inlägg får komma efter midsommar, för imorgon bär det iväg till Småland för släktträff! Kommer hem på lördag kväll igen. Ser ut att bli pissregn tyvärr så det är rätt trist - har mest packat med varma kläder. Nåja, vad kan man förvänta sig i detta land liksom...
 
Ha det fint!
 

ICA möte

Allmänt Permalink0
Hejhej!
 
Kom precis hem efter ett möte för alla nya + nygamla som ska sommarjobba på ICA. Det gick fint! Nu har jag fått nya arbetskläder, namnbricka och nyckelbricka så är redo! Första jobbtiden blir först efter midsommar. 
 
 
I år fanns byxor i storlek 36, yey! Slipper ha 38 som ramlar av om jag inte har skärp...
 
Tog en sväng förbi bibblan efteråt, kände för att låna lite böcker att läsa i sommar. Var faktiskt längesedan som jag läste nu, brukade ju vara en bokslukare när jag var lite yngre..
 
 
Blev en mix av deckare med Coben som jag gillar, sedan en som heter "Fiint språk" som jag tyckte verkade kul och så hittade jag en kursbok - italienska för nybörjare och tänkte - varför inte? Ifall jag inte skulle ha något kul att göra liksom...
 
Nu ska jag träna - något jag inte gjort regelbundet på ett braaaaaa tag. Känns som att de e dags...
 
 
 
 
Till top