jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag. Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

Helgen

Allmänt Permalink0
Idag började den nya kursen, psykologi. Vi får väl se hur den kommer att vara, idag var det hur som helst rätt flummigt om jag ska vara ärlig. Inte några anteckningar överhuvudtaget blev det. Nåja. 
 
Här kommer några bilder från helgen i alla fall.
 
 
Rosa träd vid Backavallen där Dennis hade fotbollsmatch i lördags. Träden var fina (men tyvärr blev matchen oavgjord för det andra laget fick straff i sista minuten så det blev 2-2)
 
 
Fina vitsippor på väg hem från promenad.
 
 
Mysig söndagsfrukost med hembakt bröd och Långben på tv:n...
 
 
Mysfika med te och muffins hos mormor och morfar.
 
 
Sist men inte minst: coleslaw! Har inte ätit det förut, men det var himla gott! Mamma gjorde det och vi åt kyckling till, mums! 
 
Jag hade en bra helg, och förutom vad bilderna visar har jag kunnat sova ut vilket vart härligt. Sedan så var jag på födelsedagskalas i lördags också, för Dennis bror, och det var himla trevligt, med gott sällskap, rolig frågesport och väldigt god mat + tårta (och kakor)!! Verkligen en trevlig kväll.
 
Nä, nu ska jag strax gå till sängs. Hoppas morgondagens föreläsning ger mer...
 
Har förresten näst sista bosniska-lektionen för denna kursen imorgon kväll också, jösses vad fort det har gått! En lektion per vecka och imorgon är det elfte gången. Får se om det blir fortsättning till hösten! 
 
Godnatt! 
 
 

ETÅ

Allmänt Permalink0
Jag har precis kommit hem från tentan och den var svår så det känns verkligen sådääär. Kan mynta ett nytt begrepp: ETÅ: EfterTentaÅngest. Alltså att oftast brukar det kännas skönt efteråt, att det är gjort liksom - men att nu så känns det..mja. Frågorna var svårare, eller i alla fall ställda så att man inte visste riktigt om det man skrev var det som efterfrågades. Så jag svarade på allt, men om det är rätt är en annan fråga så att säga...
En sak vet jag att jag hade fel på i alla fall, och det var "vad är karaktäristiskt för REM sömn?" Jag hade verkligen iiingen koll och chansade på djupsömn, googlade det när jag kom hem så är det precis tvärtom. Bra jobbat Josefine! Inte kunna REM sömn... Nåja, kan ju hoppas att jag inte svarat lika tokigt på allt det andra!
 
Nu: dusch och sen hamburgarmiddag med pojkvän (och tröstäta massa sötsaker, haha!)

Blåbärsmuffins

Allmänt Permalink0
Det blev blåbärsmuffins igår ändå...


Till top