jossansdaily.blogg.se

Jag heter Josefine och skriver om min vardag. Tycker om mat - både att äta och laga. Baka, läsa och träna är andra saker jag också gillar.

Utomhusbio

Allmänt Permalink0
Hej på er!
 
I onsdags kväll så var jag och Dennis iväg på utomhusbio igen. Det var på samma ställe som sist, men denna gången var det mörkt när vi kollade, så bilden blev lite bättre. Det var fullt av folk där, inte så konstigt när det är gratis! Filmen som visades var Love Actually, det är en bra film.
 
 
 
 
Det var väldigt mysigt i alla fall och vi hade med lite dricka och tilltugg. Dock var det lite kyligare eftersom det var på kvällen, så vi hade på oss fleecetröjor och ett badlakan som filt. 
 
I torsdags var det meningen att vi skulle på kamelridning, men riktigt så blev det inte. Vi kom en bit på väg kan man väl säga i alla fall... Orkar inte riktigt skriva om det för det blev en jobbig dag.
 
Idag är det julbak som gäller för min del. Har satt på (jul)musiken i högtalarna och ska se hur mycket jag hinner med att baka under dagen. Ska även hinna med lite annat smått och gott som att tvätta lakan och handla lite mat. Kanske kommer det en person som ska kolla på byrån också, hade varit så skönt att få någon som köpte den någon gång! 
 
Kan bara säga att vädret har ändrats rätt fort från att ligga på ca 22 grader till att det igår var 37 grader varmt! Jösses, vad det var varmt, fick dricka som aldrig förr när vi promenerade i Kings Park. Idag ska det bli runt 30 grader och resten av veckan också. Ska gå ut och sätta på våra sprinklers en stund så att gräset inte torkar ut helt och hållet. Hur mycket julkänsla tror ni att jag har? Typ noll. Haha, det går bara inte. 
 
Nåja, ha en fin helg så hörs vi!
 
Till top